Pradžia > Darbas > Darbas užsienyje > Serioz urgjent në 72 orë Oferta

Serioz urgjent në 72 orë Oferta

Kaina: 100 € | Tipas: Perka | Paskelbta: 2018-12-13, 15:48:11

Parodytas/Perskaitytas: 1641/292 k.

Skelbimo informacija

Serioz urgjent në 72 orë
Oferta e kredisë ArgeE-mail: macelloghiretti@gmail.com
Whatsapp: + (33) 681098471

Unë jam një bankier në pension që punon në zemër të bankës. Ka shumë para në llogarinë time dhe dëshiroj të ndihmoj njerëzit që nuk kanë, nëse i rigjeneron ato të nevojshme për të kryer projektin e tyre që do të ndihmojë njerëzit seriozë dhe të ndershëm që do të kenë sukses në kthimin e parave. gati për t'u praktikuar. Kjo ju lejon të punoni në kontakt të ngushtë me procedurat noteriale për të përfunduar transaksionin. Unë ofroj kredi në afat të shkurtër, të mesëm dhe afatgjatë prej € 3,000 deri në € 500,000 dhe më gjerë. Norma ime e interesit është e barabartë me 2% në vit kontaktoni ::: marcello.ghiretti@gmail.com